fbpx

Juving, også kalt juvvandring, er en annerledes naturopplevelse der man vandrer langs høye fjell, fosser og dype vannkulper.

Juving langs de trolske juvene omkring Sjoa byr på nye og grensesprengende utfordringer i vill natur. I løpet av juvvandringen opplever de fleste å bryte flere personlige barrierer.

En juvvandring består av ulike typer “vannsklier”, baner hvor du lander i vannet, bading i jettegryter, besøk bak fosser og hopping fra klipper som er 1 til 15 meter høye.

Vi har flere juv å velge mellom i Sjoa området. De to mest brukte og populære juvene er Veo og Tesse.

Dagstur Juving

PS: Tidspunkt kan variere utenom ferie-sesongen.

Varighet kl. 10:00 - 15:00
Pris
1050,-
Aldersgrense 15 år
Varm lunch Inkludert

Juving er ofte en del av en pakkeløsning med flere aktiviteter hos Sjoa Raftingsenter, og kan for eksempel kombineres med rafting dagen før, brupendling eller andre aktiviteter. Det må være min. 6 påmeldte deltakere totalt for at vi kan sette opp en tur. Vi setter sammen deltakere fra forskjellige grupper.

Bestill

UTSTYR OG SIKKERHET

En viktig del av en god opplevelse er fokus på utstyr og sikkerhet. Her på Sjoa Raftingsenter har sikkerhet alltid første prioritet, og du vil alltid bli utstyrt med nødvendig utstyr.

Til juving blir du utstyrt med hjelm, flytevest, 5mm neopren våtdrakt og sko. I tillegg får du tildelt hansker og klatreutstyr - alt inkludert i prisen.
På kalde dager anbefaler vi også at du bruker eget ull- eller superundertøy under våtdrakten.

For mer informasjon se egen side om sikkerhetsrutiner.

Bestill her Kontakt oss