Elisabeth og bestemor

«Rafting». Smak litt på ordet. Mange forbinder rafting med ekstremsport, adrenalinkick, frådende vann og ufrivillige svømmeturer. De tar ikke feil, for rafting er ofte slik. Ofte, men ikke alltid.


For i Otta-elva kan du være med på familierafting! Du leste riktig – du kan bli med på en raftingtur som passer for hele familien.

SIKKERHET FØRST. Sikkerheten står naturligvis i høysetet også ved familierafting, og alle deltakere får utdelt våtdrakt, hjelm, raftingboots og flytevest før de legger ut på tur. Alle må også gjennom en grundig gjennomgang av padleteknikk og redningsmanøvrer før flåtene settes ut på elva

TØFFERE OG TØFFERE. Fra elvebredden følger nysgjerrige kalver med, og flåtene duver nedover elva, først i bedagelig tempo i de rolige partiene, før det kiler litt i magen mot slutten av turen når flåtene kommer inn i friskere vannføring. Underveis kan du svømme i den knallgrønne elva, og du kan henge i line etter flåten. Det er også innlagt en liten rast med mulighet for å hoppe fra klippene ut i det friske vannet.