Klassetur med rafting, fjelltur og juving

DSC_1768

Opplev en helt spesiell klassetur med rafting og villmarksopplevelser i Gudbrandsdalen, Rondane og Jotunheimen. Sjoa Raftingsenter NWR har mer enn 20 års erfaring med å arrangere turer for skoleklasser.

Tilpassede turer for skoleelever
En klassetur til Sjoa er en helt unik opplevelse. Sjoa Raftingsenter arrangerer mange ulike aktiviteter tilpasset elevenes alder og erfaring. Skoleklasser kombinerer ofte aktiviteter som rafting, juving og guidete fjellturer i Rondane Nasjonalpark med utendørs badestamp, badstu og grilling ved elvebredden om kvelden.

Rafting for alle
For skoleklasser som ønsker 2-dagers rafting tilbyr Sjoa Raftingsenter et helt spesielt opplegg. Dag 1 blir deltagerne fortrolig med padling og vannføring i den rolige Otta-elva, mens på dag 2 er det rafting i Sjoa gjennom både friske stryk og rolige passasjer.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra skoleklasser på dette opplegget, sier Ola Enkerud, daglig leder ved Sjoa Raftingsenter. Det gir en fin opplevelse av progresjon og mestring for elevene. De tar stadig større utfordringer gjennom å føle seg trygge. Det er også anledning til å hoppe fra klipper, svømme i elvene eller prøve brupendling og rappelering for de som ønsker enda større utfordringer.

Store uteområder i flotte omgivelser
Sjoa Raftingsenter disponerer store og naturskjønne uteområder og har godt med overnattingsmuligheter i lavvoer og hytter. I tillegg er det fotballbaner, trampoliner, vedfyrt badestamp og badstu, barbequeplass på elvebredden og fiskemuligheter.

Ta kontakt med oss her, på e-post rafting@sjoaraftingsenter.no eller på tlf. 476 60 680 for tilbud på rafting og villmarksopplevelser for skoleklasser.

Du kan lese mer om våre klasseturer her.

Om Sjoa Raftingsenter
Siden 1984 har Sjoa Raftingsenters erfarne raftingguider brakt folk fra hele verden trygt ned strykene i Sjoa. I nesten 25 år har vi vært frontfigur for utvikling av raftingsporten i Norge, noe som gjør oss til en av de mest erfarne raftingsentrene i landet.

Sjoa Raftingsenter ligger på Varphaugen gård ved E6, 3 km nord for Sjoa i Gudbrandsdalen. Gården er fra 1700 tallet og er vakkert beliggende på bredden av Gudbrandsdalslågen.