fbpx

Skal du arrangere utdrikningslag? Vi legger opp til en uforglemmelig og adrenalinfylt opplevelse.

La bruden eller brudgommen og hele vennegjengen få et uforglemmelig utdrikningslag i Sjoa! Vi fyller dagene med rafting og andre adrenalinfylte aktiviteter som brupendlingjuving eller elvebrett. Etter dagens aktiviteter tilbyr vi badestamp, badstue og deilig grillmat og drikke ved elvebredden.

Overnatting

Her kan vi anbefale overnatting i lavvo med eget uteområde, helt nede ved elvebredden. Her sover deltakerne godt rundt bålet inne i lavvoen, og de har et eget uteområde å benytte seg av, som ligger helt uforstyrret fra resten av området.

Pakketilbud for utdrikningslag

Et eksempel på en pakkeløsning kan f.eks. være at hele laget ankommer på kvelden, spiser god middag og får en god natts søvn. Dagen etter arrangerer vi rafting i Sjoa for hele gjengen, og avslutter med brupendling etterfulgt av noe godt i glasset i den varme badestampen. Dersom laget ønsker enda mer adrenalin, kan vi på dag 2 legge opp til blant annet juving eller elvebrett, eller mer rolige opplevelser som fottur i Jotunheimen. Vi tilpasser våre pakkeløsninger etter ønske, og kommer fram til et godt tilbud.

Vi kan love at et arrangement hos oss blir en opplevelse bruden eller brudgommen aldri vil glemme!

Bestill

Trenger du mer info om utdrikningslag - Last ned PDF

Bestill her Kontakt oss