Rafting i Sjoa mer populært enn noen gang

sjoarafting

Stadig flere får øynene opp for rafting i Sjoa. Sjoa Raftingsenter melder om stor pågang ved sesongstart, både fra erfarne raftere, familier, skoleklasser og vordende bruder og brudgommer.

Antall gjester ved Sjoa Raftingsenter er firedoblet de si

ste 2 årene og alt tyder på en økning også i år. Det er særlig skoleklasser og utdrikningslag som har fått smaken på rafting de siste årene.

Stadig flere prøver rafting
– Vi har allerede flere bookinger enn på samme tid i fjor, sier Ola Enkerud, daglig leder ved Sjoa Raftingsenter. – Også i år får vi gjester i alle aldre og på alle nivå og det er hyggelig å se at stadig flere ønsker å prøve rafting.

Elven Sjoa har ulike ruter tilpasset forskjellige nivå. Nybegynnere rafter i en annen del av Sjoa enn de mer erfarne rafterne. I tillegg har Sjoa Raftingsenter rolige turer i Otta-elva som passer perfekt for nybegynnere og barn.

Ny sesong i gang
Årets raftingsesong i Sjoa har akkurat startet og Sjoa Raftingsenter er klar med flere båter, nye lavvoer og selvsagt mange erfarne raftingguider.

– Vi er glad for å ha åpnet for sesongen og har gjort klart for flere besøkende i år, sier en entusiastisk Enkerud. Ekstra morsomt er det å se at stadig flere kommer tilbake også neste sesong.

I tillegg til rafting i Sjoa arrangerer Sjoa Raftingsenter elvebrett, juving og villmarkscamp. På kvelden kan gjestene ved raftingsenteret hygge seg med blant annet oppvarmet badestamp, badstu og grilling ved elvebredden.

Ønsker du et tilbud på rafting? Du kan kontakte oss her, per e-post rafting@sjoaraftingsenter.no eller per tlf. 476 60 680.

Om Sjoa Raftingsenter
Siden 1984 har Sjoa Raftingsenters erfarne raftingguider brakt folk fra hele verden trygt ned strykene i Sjoa. I nesten 25 år har vi vært frontfigur for utvikling av raftingsporten i Norge, noe som gjør oss til en av de mest erfarne raftingsentrene i landet.

Sjoa Raftingsenter ligger på Varphaugen gård ved E6, 3 km nord for Sjoa i Gudbrandsdalen. Gården er fra 1700 tallet og er vakkert beliggende på bredden av Gudbrandsdalslågen.