På Varphaugen Gård har vi stor­kjøkken og kan servere alle måltider for store og små grupper.
Vi serverer god, hjemmelaget mat etter gjestenes ønsker og budsjett, både tradisjonsrik lokal mat og internasjonale retter.

I vår hovedbygning har vi 3 sammenhengende spisestuer. Stuene kan deles av for mindre grupper. Her er peis og plass til totalt 80 spisegjester. På vår uteterrasse med direkte utgang fra spisestuene, er det langbord og benker med plass til ca 60 personer. Her kan man spise mens man nyter en fantastisk utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen. Vi har skjenkerett for øl og vin.

Hver morgen serverer vi solid, god frokost før dagens tur. Den lokale bakeren leverer ferskt brød på døren hver morgen. Vi serverer deilig, varm lunsj etter dagens tur, gjerne dagens suppe med brød og div. pålegg, eller en annen varmrett m. tibehør.

Vi serverer også vår populære 2-retters BBQ (grill) i vår villmarkscamp idyllisk beliggende på elvebredden av Lågen. Den består av mixed grill m. div. tilbehør, som bakte poteter, grillet mais og champignon m. salat og tilbehør. Husets hjemmebakte eplekake med krem til dessert. I villmarkscampen er det anledning til å ta med seg egne drikkevarer.

For sultne gjester som ankommer på kvelden, kan vi servere kveldsmat i peisestua fram til kl. 22.00. Husets hjemmelagde lapskaus med flatbrød og tyttebær er en populær rett. Eller hva med spekemat med lokal rømme, flatbrød og fjellsmør?

Ingen gjester er like, vi serverer mat til alt fra klasseturer på økonomibudsjett, firmagrupper på årets teambuilding, barnebursdag med hjemmebakte kaker etter familirafting eller “grønn” mat til helsekostentusiaster på tur.

Dersom man ønsker å holde seg med mat selv, er det full anledning til det. I hyttene er det kjøleskap, og det er et enkelt, lite kjøkken i vårt sanitæranlegg. Vi har griller til utlån for de som ønsker å stå for grillingen selv. Det er bord og benker utenfor hyttene og lavvoene, og her er det fint å sitte ute og spise.

Bestill

Bestill her Kontakt oss