fbpx

Legger dere klasseturen til Sjoa, lover vi en helt unik opplevelse. Vi arrangerer både rafting i Sjoa og andre aktiviteter som juving og brupending.

Vi tilpasser aktivitetene til alder og erfaring slik at alle får en hyggelig og spennende klassetur.

Legg klasseturen til Sjoa Raftingsenter og Varphaugen Gård!

Vi er Norges og Sjoas eldste og mest erfarne raftingselskap og har over 30 års erfaring med ungdomsgrupper. Skoler kommer tilbake til oss år etter år fordi vi har topp kvalitet og sikkerhet på våre aktiviteter og fordi vi har Sjoas største og absolutt beste beliggenhet for skoleturer.

  • Topp kvalitet og sikkerhet
  • Mange ulike aktiviteter og gode pakkeløsninger
  • Sosialt og inkluderende med mestring i fokus

Bestill

Trenger du mer info til planlegging: Last ned PDF her.

Kom i gang med organiseringen og sikre klassen din en fin tur

Vi legger opp aktivitetene våre med utfordringer på forskjellige nivåer slik at alle føler at de lykkes. Aktivitetene innebærer stor grad av samhandling og gir også personlige utfordringer til hver deltaker. Dette bidrar til å spleise klassen sammen slik at gruppefellesskapet styrkes.

Sjoa Rafingsenter holder til på Varphaugen Gård, en idyllisk gård fra 1700-tallet, beliggende på et naturskjønt område på elvebredden langs Lågen. Her har vi vår egen private strand med fine fiskemuligheter. Vi har også fotballbaner og store grøntområder i vår villmarkscamp på elvebredden og massevis med plass både ute og inne.

Vi anbefaler overnatting i lavvo til skoleklasser fordi dette etter vår erfaring er en sosial og inkluderende måte å bo sammen på. I lavvoene er det tregulv med madrasser og bålplass i midten. Bord, benker, bålplass og grill utenfor lavvoene. Vi kan også tilby 2- og 4-sengs hytter

Bestill

Klassetur til Sjoa
Gøy med rafting i Sjoa
Heftig action på Sjoa
fotball i villmarksleiren
Herlig morro med rafting i sjoa

Trenger du mer info til planlegging: Last ned PDF her.

Bestill her Kontakt oss